sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Originální a kvalitní bavlněné látky. Metráž za výhodné ceny. Jednobarevná i potištěná metráž. Výhodný ...

mavatex.cz
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

11.12.2017 Klára

skvělé ceny,skvělá komunikace rychlé dodání

09.12.2017 Jana

Rychlost,kvalita, 100% komunikace...

08.12.2017

Dobré ceny

Výběr by mohl být lepší

05.12.2017

Ráda se vracím, vždy najdu to co potřebuji. Prostě to nemá chybu.

05.12.2017 Janajulie

Doručeno v brzké době od zaplacení

05.12.2017 Pája

skvělá komunikace rychlé dodání možnost výběru nižšího poštovného při malé objednávce super měsíční akc

absolutně nic

Líbí se mi, že si zde vybere každý. Látky II.jakosti jsou stejně použitelné jako běžné látky. Takže finančně si nákup zde může dovolit téměř každý Paní látky odesílá ihned po přijetí platby V případě jakékoliv komplikace je veškeré řešení dokonalé.

04.12.2017

+pěkné ceny, skvělý materiál, střihy také pěkné.

01.12.2017

jako vždy naprostá spokojenou...

30.11.2017 Olga

Rychlost dodání, pečlivě zabaleno

29.11.2017 Ivana

Kvalitní metráž, rychlé dodání.

Dobře se nakupuje, doporučuji.

26.11.2017 Michaela Ilko

rychlost, vstřícnost

26.11.2017

Skvěla komunikace, rychle dodani

26.11.2017

Rychlost

20.11.2017

Rychlost od objednani zbozi

19.11.2017 MÍLA

JSEM NAPROSTO POKOJENA. SUPER KOMUNIKACE. RYCHLÉ DODÁNÍ ZBOŽÍ. VŠEM DOPORUČUJI.

18.11.2017 Bára

Mohu jen doporučit.

18.11.2017 Věra

krásné a kvalitní látky rychlé doručení ochotná prodávající

rozhodně doporučuji nákup v tomto obchodě

15.11.2017 Jaroslava Bosáková

rychlé doručení výborná kvalita výrobku skvělá spolupráce

13.11.2017 Jitka

Rychlé vyřízení, střihy zdarma - krásně sedí

Jsem velice spokojená.

13.11.2017 zsrohb

levně, rychle, spolehlivě

09.11.2017 Roo

Vzdy bezproblemovy nakup, skvela komunikace a vysoka kvalita objednaneho zbozi.

05.11.2017 Vendy

Neuvěřitelná rychlost a ochota

05.11.2017

Obchod poskytuje látky druhé jakosti za dobrou cenu, což mi maximálně vyhovuje Poštovné je závislé na velikosti objednávky Pravidelně je přidáváno nové zboží

Nemám žádné výhrady

03.11.2017 Cink

Rychlost dodani Ceny Siroky vyber

01.11.2017

Objednala jsem si softshell s jejich potiskem a je úžasný úplně neco jiného než jinde....;-)

31.10.2017 Filoména

Vybrala jsme, objednala a zboží zde bylo za 2 dny.

29.10.2017 Vendula

Rychlost dodání

Vše v poradku .rychle dodání ,s nákupem jsem spokojena .

27.10.2017 Petra

Jednoznačná spokojenost, přehlednost, barvy látek úplně stejné jako jako v e-shopu, informace o složení i údržbě a ještě jsem dostala dárek :) Děkuji za obchod, určitě se vrátím k dalšímu nákupu.

24.10.2017

široký výběr zboží solidní ceny přehlednost

20.10.2017 Pizule

Krásné látky Dobré ceny Strihy k latkam Skvela komunikace

Žádná

20.10.2017 Atum.ra

Přednostně vyřízená zásilka na mou žádost mi bylo vyhověno

Potřebovala jsem nutně na zakázku pár metrů růžového a šedého úpletu s nápletem. Napsala jsem objednávku a podnikatelka mě sama kontaktovala, slíbila, že se pokusí uspíšit zásilku. Po připsání financí na účet firmy mi druhý den dorazila objednávka. Tomu říkám obchodnice. Super obchod, vřele doporučuji

:) děkujeme - ono když to jde, tak se snažíme na požádání uspíšit

18.10.2017 Eva

Výběr je velký, líbí se mi potisk, který je originální....

17.10.2017

Ceny zboží Slušns výběr sortimentu

Vždy nenajdu co hledám

16.10.2017

slušný výběr úpletů dost zboží skladem rychlé dodání

skoro žádné alternativy k doručení kromě ČP a když, tak drahé

Zboží poslali rychle a vše bylo OK.

15.10.2017

rychle dodani zbozi

13.10.2017 Pavla

rychlé vyřízení objednávky, vše v pořádku.

13.10.2017 Andtea

Som spokojna krasny vyber

02.10.2017

Skvělé ceny, komunikace, kvalita zboží. Doporučuji všem

02.10.2017

Dobrá komunikace, rychlé dodání, vše jak na obrázku a v popisu

02.10.2017

Spousta jinych designu nez jinde Rychla a bezvadna komunikace a reseni problemu

30.09.2017 romania 36

Dobrý obchod. Určitě budu pokračovat

29.09.2017 TS

neuvěřitelně milá komunikace a velmi cenné rady !! Ochota ! Prostě super

28.09.2017

Doporučuji všem, rychlé jednání a ceny příjemné

28.09.2017

operativní

dosud mi nedošel vybraný střih, omylem jsem dostala na mail v pdf jiné střihy

velký výběr látek, rychlé vyřízení objednávky

27.09.2017 Lu

výběr zboží komunikace výběr dodavatele rychlost dodání

25.09.2017

Zdarma strihy v pdf

25.09.2017

cena rychlost dodání kvalita

nic

23.09.2017 Majka

super jednání a rychlost odeslání objednávky

19.09.2017 pavouk

barva latky presne jako na obrazku,rychlost dodani

rychle vyrizeni dodavky,zbozi presne podle obrazku

19.09.2017 Markéta

Bezvadna komunikace, kvalita a rychlost.

18.09.2017

Cena, kvalita, ochota, komunikace vše perfektní

15.09.2017

Pestrý sortiment za skvělé ceny, podrobný popis zboží, skvělá komunikace s majitelkou

15.09.2017 Jana Součková

Super ceny Rychlost Přehled

Nevim

Super doporučuji

11.09.2017

krásné látky dobré ceny výborná komunikace

vše v naprostém pořádku, jsem maximálně spokojená a určitě to nebyl můj poslední nákup

03.09.2017 Katka

Vstřícnost, kvalita zboží.

02.09.2017 beruska577

Skokojena, dodani bylo rychle. A k tomu strih zdarma, coz me potesilo. Doporucuji, ceny nizke. Maji Latky, ktere jsem bud jinde nenasla, nebo za lepsi ceny.

02.09.2017

+ vyborna komunikace +rychlost vyrizeni objednavky + zbozi kvalitnej nez ocekavala) Dekuji

01.09.2017 Šolcová Simona

Látky v dobré kvalitě a požadované délce, barvy odpovídají zobrazení v eshopu. Rychlé expedování i doručení zásilky. Krásné ceny. Za mě rozhodně doporučuji.

29.08.2017 Lenka

Skvělá komunikace . Děkuji

27.08.2017 jiránková

rychlost, přehlednost, stále větší výběr ,

vždy jsem naprosto spokojena

26.08.2017 Bublinkashop

Obchod doporučuji a určitě jsem zde neobjednávala naposled. Bleskové dodání, velký výběr originálních látek.

21.08.2017

velký výběr

21.08.2017

Vse v poradku,vřele doporucuji.

20.08.2017 Romana

Spolehlivost, rychlé dodání, výborné ceny.

S nákupem jsem spokojená na 100%. Rychlé dodání a pohodové jednání. Velký výběr krásných látek za super ceny. Rozhodně všem doporučuji!!! :-)

18.08.2017 Bára

Rychlé vyřízení a doručení objednávky, dobré ceny, vstřícné jednání. Jsem moc spokojená a určitě zase brzy nakoupím.

18.08.2017 Markéta B.

Krásné látky Dobré ceny

15.08.2017 Petra

super ceny, dodáno rychle

15.08.2017 Petra

Jsem opět velmi spokojená. Komunikace s majitelkou excelentní, látky nádherné, dodání druhý den. Prostě není co vytknout. Nakupuji často a vždycky jsem nadšená. Vřele doporučuji.

07.08.2017

Velmi vstřícné a ochotné jednání, možnost přidat do objednávky po dohodě další zboží, vše super.

Doporučuji, vše bez problémů a s veškerou vstřícností k zákazníkovi.

07.08.2017 Naďa N.

Jako vždy maximální spokojenost a rychlé dodání. Látky nádherné.

06.08.2017

Super obchod,veliký výběr látek.

05.08.2017

jsem naprosto spokojená a mohu vás všem vřele doporučit

01.08.2017 Ajkad

Super obchod... pani Janicka ma opravdu uzasny pristup ke svym zakaznikum. Jsem nadsena a budu se stale vracet... krasne latky za super cenu

31.07.2017 klára

cena,skvělá komunikace,rychlost dodání, vstřícnot

31.07.2017

Úžasná komunikace a ochota paní majitelky. Látky jsou krásné.Určitě si zase objednám.

24.07.2017 Majkas

Komunikácia v pohode, aj ked som niečo zabudla, hned reagovali, doplnili...

20.07.2017 Petra Jírová

Výborná komunikace,paní je moc ochotná.Mohu doporučit

16.07.2017

Rychle doruceni Skvela komunikace

15.07.2017 betajola

Rychlost vyřízení objednávky, spolehlivost.

Jediná nevýhoda: dodavatel Česká pošta

09.07.2017 Jana

Super...

06.07.2017 SKU

Obchod je výborný , chybí mi výběr niti yard 5000 a k látkám by bylo dobre dat doporučení co k dane barvě ladí tj. Tmavě šedá teplakovina a přidat na výběr finerib který barevné ladí

03.07.2017 Erika

příjemné ceny rychlost dodání střih dle výběru ke každé objednávce zdarma, dostala jsem dokonce vícero střihů. nižší poštovné u menšího balíku (tuším do 5 m látky)

Příjemný e-shop, určitě zde ještě nakoupím.

28.06.2017

Velmi rychlá, profesionální a milá komunikace. Vřele doporučuji.

Skvělý obchod. Zboží objednáno, Přes mail skvělá, milá a rychlá komunikace. Velmi rychlé dodání. Látky perfektní. Vřele všem doporučuji.

28.06.2017 Pavliska

Krasne a kvalitni zbozi rychle dodani skvela komunika vychazeji zakaznikum vztric s cimkoliv :-) pri vetsim odberu - vyhodnejsi ceny

zadne

Doporucuji!

28.06.2017 Zdenule

Byla jsem spokojena s e-mailovou komunikací . Odpovědˇ na můj e-mail byla rychlá , a i dodání zboží . Pokud budu potřebovat Vaše služby určitě se na Vás obrátím.

27.06.2017 Pavla

cena a rychlost

26.06.2017 Bessi

Přehledný web. Příjemná komunikace a rychlé odeslání zboží. U této firmy budu určitě nakupovat i v budoucnu.

23.06.2017 dashetta

Cena. Výběr

-

19.06.2017 jonathan69

platba dobírkou

neshledávám žádné

Určitě doporučuji.Rychlost,spolehlivost....

19.06.2017 Jitka Vomelová

výborný výběr a dobré ceny

nevidím žádné slabiny

kvalita látek odpovídá popisu a vyobrazení, rychlost dodání je obratem. Velká spokojenost.

19.06.2017 Dita

Příznivá cena Výborná komunikace :)

17.06.2017 Pája

V obchode si vybere kazdy-i zacatecnik si vybere,obchod nabizi i latky za prijatelne ceny Rychlost dodani je skvela

Zadne,vse je obsolutne perfektni

Mohu jedine doporucit,objednavam zde pravidelne a nezaregistrovala jsem zadnou chybu

14.06.2017

Na poprvé jsem spokojená, nemám co dodat,

10.06.2017 Jana

výborná komunikace, rychlé jednání, paní velmi ochotná odpovídat na dotazy, k látkám střihy zdarma

žádné jsem nenašla

výborný obchod, doporučuji

05.06.2017 Jitka

kvalitní materiál střihy zdarma rychlé dodání

trošku jsem měla problém se zadáním množství menším než 1m

jsem velice spokojena

04.06.2017 Pelargonie

Slevy a kvalitní zboží

Větší výběr

Doporučuji

01.06.2017 Eva

Sortiment látek

Nevím o žádných

Sehnala jsem látku , kterou jsem potřebovala.

30.05.2017 Eliška

Výběr látek za příznivou cenu

Jako každý internetoví obchod s látkami nemohu si na ne sáhnout.

25.05.2017

velké množství látek

dobrá komunikace, po odeslání objednávky jsem měnila zboží a počty a bez problémů, po zaplacení rychlé odeslání

23.05.2017

doručuje pouze přes českou poštu

Copyright © mavatex.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© mavatex.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace